Kegyeleti Váltófutás

HÁLASTAFÉTA 2010. VÁC

KEGYELETI VÁLTÓFUTÁS AZ ARADI VÉRTANÚK EMLÉKÉRE

Hagyományaink ápolásának eleget téve, Váci Reménység Egyesület, Vác Város Polgármesteri Hivatalával ez évben is megrendezi az emlékező kegyeleti váltófutást.

A verseny időpontja: 2010. október 10. (vasárnap de. 8 h-tól kezdődően)
A verseny útvonala: A Duna parti Zenepavilonnál elhelyezett és a www.vaciremenyseg.hu honlapról letölthető térkép alapján.

A verseny távja: Összesen 3.900 m, 200-400 m-es rész távokkal.

A rajt helye: Duna parti Zenepavilon.

A cél helye: Duna parti Zenepavilon..

Gyülekezés: 8órakor, a rajt helynél. A váltók tagjai a váltóhelyekre egyénileg mennek ki. A versenyben csak a rendezőség által biztosított váltóbotokkal lehet részt venni.

A versenybíróság: Elnöke – Kiss János
Tagjai – Derényi László, Mikulai Dániel.

Nevezhető korosztályok:

Első korcsoport – fiú-leány 8-15 évesek (Ált.Isk.)
Második korcsoport – fiú-leány 14-19 évesek (Középisk.)
Harmadik korcsoport – ffi- női 18 évtől (felnőtt)
Résztvevők: A versenyben részt vehet valamennyi iskola, egyesület, szervezet, stb., amely 13 fős futó csapatot tud kiállítani a nevezhető korosztályok valamelyikébe.

Díjazás: Az I. -II. –III. helyezett érmet kap. A díjak átadására a célnál, a megemlékező beszéd elhangzása után kerül sor. A verseny abszolút győztese egy évre birtokolja a vándorserleget. Azonos csapat általi egymást követő három győzelem, a vándorserleg végleges elnyerésével jár.

Nevezési határidő: A verseny napján a rajtnál, 2010. október 10-én, 8 óra – 8 óra 30 perc közötti időpontban (8 óra 30 perc utáni nevezés nem elfogadható).

Nevezési díj nincs. A stafétával kapcsolatos egyéb kérdésekre felvilágosítással az Atlétikai Szakosztály vezetője – Kiss János – (Tel: 06 70-459 0374),és az Egyesület részéről- Mikulai Dániel (Tel: +36 30- 473 1911) szolgálnak.

Vác, 2010.szeptember 20.

Szervezőbizottság

Információ átmásolva a http://vaciremenyseg.hu/ oldalról!

Back To Top