Törökbálint B-33 kupa

Helyt álltak az Egyesület  gyerek  és  serdülő  korosztályos kosárlabdázói a Pest Megyei Kosárlabda Szövetség által 2017. 04. 01-én rendezett 3×3 Kupán Törökbálinton!

Az NB-I/B-s és NB-II-es klubok utánpótlás csapatai részvételével, mindkét nem és szinte összes korosztály részére megrendezett Kupán a Reménység Egyesület két csapattal képviseltette magát.

A 2002-2003-as korosztályban a Kármán Barnabás, Dolhai Gábor, Traupert  Bence, Heinczinger Botond összeállítású csapat magabiztos győzelmet  ért bel  az NB-II-es Dunaújvárosi Sárkányok ellen. A csoportból nem sikerült a továbbjutás , de az NB-I/B-s MTK Törökbálint és az NB-II-es budapesti Parthus SE  ellen is vállalható eredményt értek el a fiúk.

tb-kep-02

A 2004-2005-ös korosztályban a Medgyasszay István, Kósa Dániel, Gyenes Máté alkotta csapat ugyan nem tudott mérkőzést nyerni, de méltó ellenfele volt az NB-I/B-s MTK Törökbálint, Nagykőrösi Sólymok KE,  NB-II-es Miklósi Kék Rókák  és az NB-II-es Dunaújváros utánpótlás csapatainak. Ráadásul, a negyedik játékos betegsége miatt, csere nélkül játszották végig a négy mérkőzést.

tb-kep-01

Gratulálunk a szép helyt álláshoz!

Back To Top