Para Sport

PARA SPORT SZAKOSZTÁLY

Feltöltés alatt!

HÍREK

 

Minden, ami szakosztályunkkal történt. Legfrissebb eredményeink és eseményeink

Budapest. MASZ felnőtt és U18 fogyatékos sportolók fedett pályás atlétikai versenye.

A Váci Reménység atlétái ismét bizonyítottak! MASZ felnőtt és U18 fogyatékos sportolók fedett pályás atlétikai versenye. Kálmán Krisztina:súlylökés I. hely,buzogányhajítás I. hely, Keresztesi Erika 400 m I. hely,4 x 200 m I. hely,800 m III. hely, Szőllősi István súlylökés I. hely,Nagy Ambrus súlylökés I. hely,Hídvégi Balázs súlylökés I.hely. Edző:Jancsik László ,Magyari Zoltán és József,Zemen János. Hajrá Vác!

A 2019. évi Para Atlétikai Világbajnokság Dubai

A 2019. évi Para Atlétikai Világbajnokságnak Dubai adott otthont 2019. november 7-15. között. A Világbajnokságon 124 ország több, mint 1400 versenyzője mérte össze tudását 172 versenyszámban. A világbajnokság versenyszámainak első négy helyezettje kvótát szerzett a jövő évi Paralimpiai Játékokra.
A Váci Reménység Egyesület paraatlétái is képviselték Magyarországot! Kálmán Krisztina, Keresztesi Erika, Szőllősi István, Nagy Ambrus büszkék vagyunk RÁTOK!
A T20-as kategória 1500 méteres síkfutásában három magyar versenyző indult: Biacsi Ilona, Biacsi Bernadett és Keresztesi Erika. Az egyesületünk tagja Keresztesi Erika a tizedik helyen végzett. – Gratulálunk!
A dobó atléták közül Szőllősi Istvánra nagyon büszkék lehetünk! A Váci Reménység versenyzője óriási egyéni csúccsal, 13,66 méterrel zárta az F20-as súlylökő versenyt. A fiatal versenyző ezzel az eredménnyel csupán a 11. helyet szerezte meg, de az egyéni csúcs hatalmas lendületet ad a további versenyekhez, sportoláshoz! – Gratulálunk!
Kálmán Krisztina buzogányhajítás és súlylökés versenyszámokban indult. Buzogányhajításban a tizedik helyen végzett, 13,73 méterrel, míg súlylökésben kilencedik helyet szerezte meg 2,76 méterrel. – Gratulálunk!
Súlylökésben indult még az egyesület másik férfi paraatlétája, Nagy Ambrus. F33-as kategóriában 6.6 méterrel a 13. helyen sikerült végeznie. – Gratulálunk!
A Váci Reménység Egyesület, Vác város és az egész ország büszke lehet rájuk! Kitartó munkájukért, lelkesedésükért, elért eredményeikért!
Köszönet az edzőjüknek, Szikora Gyulának, az Ő szakmai, áldozatos és szeretetteljes munkája nélkül a paratlétáink álmai nem valósultak volna meg!!!!! – Gratulálunk a kiváló atléta edzőnek! Sok sikert és kitartást!!!!
Köszönjük Urr Anitának, az MPB főtitkárának, Oroszi Zsuzsannának, MPB atlétikai sportág szövetségi kapitányának és Kálmán Krisztina édesanyjának, Juditnak, hogy segítették és támogatták versenyzőinket Dubaiban!!!
Forrás: MPB Atlétika

Back To Top