SZAKOSZTÁLYAINK

Tudj meg többet Egyesületünk keretein belül működő szakosztályainkról!

Ha sportolsz, szorgalmat, kitartást, fegyelmet és tiszteletet tanulsz! Ha ez a sport asztalitenisz, akkor még játszol és szórakozol is!

Az atlétika a futó, ugró és dobó sportágak rövid meghatározása. Ezek a sportágak az egyéni erőnlétet és a gyorsaságot igénylik. Csatlakozz szakosztályunkhoz Te is!

A cserkészet a világ legnagyobb gyermek- és ifjúsági mozgalma. A világ több mint 200 országában 38 millió cserkész dolgozik egy közös célért: segíteni a gyermekeket és fiatalokat, hogy aktív és elkötelezett felnőttekké váljanak.

Feltöltés alatt

Célunk, hogy a kosárlabda játékot minél több gyerekkel megszerettessük, és erre a tömegbázisra építsük a versenysportunkat. Legyél Te is részese a csapatunk folyamatos fejlődésének! Vegyél részt heti három alkalommal a csapatok edzésein és a mérkőzéseken!

A Váci Reménység Egyesület labdarúgó szakosztály régi múltra tekint vissza. A régi hagyományokat megreformálva most új köntösben vár mindenkit a szakosztály! Légy részese Te is a labdarúgó szakosztályunk újkori történelmének! Szeretettel várunk minden sportolni vágyó gyermeket!
Jelenleg 12 tagja van a klubnak,amely a HA7KRE-hívójelű állomást üzemelteti.
Honismeret nélkül nincs hazaszeretet! Megszeretni azt lehet, amit ismerünk, ezért hát tarts velünk, és ismerd meg szűkebb hazánk, a Dunakanyar értékeit!

2014-ben alakult szakosztályunkban tőr és kard fegyvernemekben folyik edzés, döntően gyermek, újonc és serdülő korosztályban. Az edzések heti négy alkalommal, Csongrádi László (kard, tőr) és Fiedler Ferenc (kard) szakedzők vezetésével zajlanak Vácott.

Feltöltés alatt.
Back To Top