Logo

A PEST VÁRMEGYEI CIVIL KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT TÁJÉKOZTATÁSA


 Reménység    2023 márc 16 csütörtök
 Nincs    CKSZK

ifjusagi-munka.jpg

Tájékoztató a Foglalkozol ifjúsági munkával?

Kutatás az ifjúsági munkát végző szakemberek körében 2023 című kutatáshoz kapcsolódó kommunikációs kampány közreműködői számára

Örömmel vettük visszajelzésed, hogy szívesen közreműködnél a Foglalkozol ifjúsági munkával? - Kutatás az ifjúsági munkát végző szakemberek körében 2023. című kutatásunk kapcsán hamarosan induló népszerűsítő kampányban.

A kampány célja - a kutatási kérdőív célcsoporthoz történő eljuttatása mellett - az, hogy hozzájáruljunk az ifjúsági munka láthatóságának, ismertségének növeléséhez azáltal, hogy rövid videók formájában bemutatjuk az ifjúsági munka különböző területeit. 

A kampány ütemezése az alábbi:

2023. március 14-ig Tájékoztató anyagok, vizuális tartalmak elkészítése, valamint a népszerűsítésben közreműködő személyek és szervezetek toborzása

2023. március 16. Tájékoztató online események a közreműködők számára Zoom platformon keresztül, 10.00, 14.00 és 17.00 órás kezdéssel (azonos tartalom a három időpontban)

Link: https://us06web.zoom.us/j/87174031935

2023. március 20. Adatfelvételi időszak első napja

Innentől kezdve napi szinten jelennek majd meg új tartalmak, videók és vizuális anyagok a GYIÖT kommunikációs csatornáin, aminek a továbbosztásában és online “flash mobokban” való
közreműködéseteket kérjük.

(Konrkért dátumok és időpontok a március 16-ai online eseményen kerülnek egyeztetésre, illetve március 17-én e-mailben megküldjük)

2023. áprilisától Én már kitöltöttem! - Online láthatósági kampány a kérdőívet kitöltő személyek bevonásával

Amiért megéri közreműködni a kampány népszerűsítésében:

• Hozzájárulsz ahhoz, hogy minél többen megismerhessék azt, hogy mi az ifjúsági munka, és hányféle módon valósul meg és mi a hozzáadott értéke a társadalmunkhoz
• Hozzájárulsz ahhoz, hogy minél inkább megismerjük azon személyek körét, akik ifjúsági munkát végeznek. A Gyorsjelentést magyar és angol nyelven is közzétesszük az adatok feldolgozását követően.
• A népszerűsítésben közreműködő szervezetek nevét és logóját feltüntetjük a kampány leírására létrehozott aloldalon (a gyiot.hu-n). Kérjük ehhez a szervezet logóját az alábbi Google Drive mappába feltölteni.

A népszerűsítéshez használható vizuális elemek és levél sablonokat a tájékoztató eseményeket követően, 2023. március 17-én küldjük meg valamennyi közreműködőnek.


ifjusagi-munka2.jpg
ifjusagi-munka3.jpg
ifjusagi-munka4.jpg