Logo

Véradás 2024 február 20.


 Niki    2024 febr 25 vasárnap
 Nincs    Egyesület

veradas_2024_februar_20_1.jpg

A Pest Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ országos "Civil Véradás" programjához idén is örömmel csatlakoztunk.

A Vanyek Béla Sportcentrumba vártuk a véradókat és az ingyenes szűrővizsgálatra érkezőket. A Generali a Biztonságért Alapítványnak köszönhetően két busz is a rendelkezésre állt, hogy az ingyenes szűrőviszgálatokat elvégezzék. A 20 perces vizsgálatok során a regisztrált érdeklődők megtudhatták a testsúly, testzsír, testtömeg, fehérje és víz összetételt a szervezetükben, a szakasszisztensek csontsűrűséget, alsó-felső végtagi vérnyomást mértek, érrendszeri szűrést végeztek. A vizsgálatok végén a jelentkezők tájékoztatást kaptak az egészségügyi állapotukról, valamit további jó tanácsot az egészséges életmódhoz.

28 fő véradó érkezett a véradásra, ami azt jelenti 84 ember életét menthetjük meg. Minden véradó emléklapot, stílusosan Sport szeletet és egy 2 alkalmas futó- vagy tornabérletet kapott a Vanyek Béla Sportcentrumba, ezzel is bíztatva minden véradót az egészséges életmódra.

Köszönjük a Véradónak az önzetlen segítséget!

Köszönjük a cserkészeknek!

Külön köszönet az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt váci munkatársainak, hogy munkájukkal hozzájárultak a X. Véradás országos program sikeréhez.


veradas_2024_februar_20_2.jpg
veradas_2024_februar_20_3.jpg
veradas_2024_februar_20_4.jpg
veradas_2024_februar_20_5.jpg